Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@21:24:50 GMT

شناسایی ۶ بندر کشور برای پهلوگیری کروز "سانی"

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۹۲۵۰۱

مدیرکل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از شناسایی شش بندر برای پهلوگیری کشتی کروز "سانی" و دیگر کروز‌های خارجی خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مهاجری نژاد گفت: تردد کشتی‌های کروز در خلیج فارس و دریای عمان در اجرای طرح توسعه گردشگری دریایی در کشور به زودی تحقق خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: با توجه به اینکه قرار است تا پایان هفته جاری، کشتی کروز سانی علاوه بر مسیر کیش – قشم به سایر نقاط در نوار ساحلی جنوبی کشور و جزایر خلیج فارس تردد کند، لذا فراهم کردن زیرساخت‌ها در بنادر کشور از جمله مهمترین موارد برای اجرایی شدن این امر تلقی می‌شود.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: در همین راستا با همکاری مشترک سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان بنادر و دریانوردی شش بندر واقع در نوار ساحلی جنوبی کشور و جزایر خلیج فارس برای پهلوگیری این کشتی کروز در نظر گرفته شدند.
او در ادامه سخنان خود تاکید کرد: کشتی کروز " سانی" قابلیت تردد از بندر چابهار در استان سیستان و بلوچستان تا اروند رود در استان خوزستان را دارد، اما در طول نوار ساحلی محدودیت برای پهلوگیری این کشتی گردشگری وجود دارد.
او افزود: بنادر چابهار، قشم، کیش، دیلم، شهید باهنر و بندر امام خمینی (ره) به عنوان بنادری که قابلیت پهلوگیری کشتی کروز سانی در آن‌ها وجود دارند، مشخص شدند.
مهاجری نژاد بیان کرد: این بنادر از قابلیت‌های لازم جهت پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برخوردارند و می‌توان امکانات گردشگری را در کنار آن‌ها توسعه داد.
او همچنین از برنامه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در راستای اختصاص سایت هایی ویژه در محوطه بنادر مذکور جهت راه اندازی بازارچه‌های دائمی صنایع دستی خبر داد تا به این ترتیب به جذابیت‌های گردشگری در این بنادر افزوده شود.
به گفته این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خرید صنایع دستی یکی از اصلی‌ترین علاقه گردشگران به ویژه گردشگران خارجی محسوب می‌شود، لذا گردشگران خارجی که با کشتی‌های کروز به بنادر ایران وارد می‌شوند می‌توانند به راحتی و در بدو ورود صنایع دستی ایرانی را خریداری کنند.
مهاجری نژاد بیان کرد: همچنین تحقق این امر باعث خواهد شد تا شاهد رونق هر چه بیشتر صنعت صنایع دستی کشور و کسب درآمد ارزی از این طریق باشیم.
او گفت: هماهنگی‌های لازم با مدیران ادارات کل شش استان ساحلی جهت ورود کشتی کروز " سانی" به بنادر این استان‌ها صورت گرفته است.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همچنین از هماهنگی‌های لازم با ناوگان اتوبوس رانی و تاکسی رانی شهرستان‌های جنوبی کشور که قرار است کشتی کروز سانی و در آینده کشتی‌های کروز خارجی در آن پهلو بگیرند، جهت جابجایی مسافران به مناطق گردشگری خبر داد.
او به تهیه بسته‌های سفر برای کشتی کروز" سانی" در دفاتر خدمات مسافرتی و سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان بهره بردار اصلی این کشتی اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی دقیقی که بخش خصوصی در این زمینه کرده است، گردشگران می‌توانند با توجه به بسته انتخابی سفر خود برای تردد در مسیر مورد نظر از کشتی کروز " سانی" بهره‌مند شوند.
مهاجری نژاد افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در نوار ساحلی و جزایر جنوبی کشور، پیش بینی می‌شود، طرح تردد کشتی کروز " سانی" بین بنادر جنوبی و جزایر بسیار مورد استقبال گردشگران قرار گیرد.
او افزود: سایر سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز نسبت به خرید چنین کشتی هایی جهت تردد در آبهای خلیج فارس و دریای عمان اقدام کنند.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: روز گذشته جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جهت انجام هماهنگی‌های لازم برای آغاز تردد کشتی کروز " سانی" بین بنادر جنوبی کشور در اواخر هفته جاری برگزار شد که این جلسه نتایج بسیار خوبی نیز به همراه داشت.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۲۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال 1403 ایجاد شد.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

انتهای پیام/ 

 

دیگر خبرها

  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه